Livrarea

Orice comanda plasata la Plastikmania se poate livra pe intreg teritoriul Romaniei.

Durata Livrarii: 24 - 72h

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi indisponibile).

Derularea Comenzii

Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site la rubrica contact. In mod exceptional, Plastikmania poate prelua comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare; Confirmarea comenzii - un reprezentant de vanzari Plastikmania.ro va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului;

Livrarea comenzii - produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, imediat dupa confirmarea comenzii. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni. Livrarea se face intre orele 9-17.

Modalitati de livrare

Plastikmania trimite comenzile clientilor prin intermediul societatii de curierat rapid Fan Curier, dar si prin resurse proprii atunci cand este necesar.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale. Fara exceptie, aceste documente sunt incluse in coletul dumneavoastra.

Livrarea produselor

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul lor si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, Plastikmania va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar. Daca ati intampinat probleme de livrare (ati primit coletul deteriorat, incomplet sau lipseste), pentru a remedia problema va rugam sa ne contactati de urgenta la numerele de telefon mentionate in sectiunea contact.

Costuri de Livrare

Factura emisa va contine taxa de transport mentionata separat fata de valoarea produselor. Costul de transport este de 30 RON (cu TVA) iar daca valoarea depaseste 250 ron (TVA inclus) transportul este gratuit, excluse sunt localitatile ce au kilometrii aditionali.  Acest cost nu se aplica in cazul in care clientul decide preluarea produselor de la depozitul Plastikmania, indiferent de distanta sau de modalitatea prin care produsul a fost adus in depozitul nostru.

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari Plastikmania.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.