Conditii de Returnare

In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora. Toate produsele oferite de Plastikmania.ro beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele corespunzatoare.

Clientii Plastikmania.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 30 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Totodata sunt stipulate urmatoarele "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile Consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate". Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului (exceptie facand sigiliul pachetului) si a produsului livrat.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 10 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.

Costurile de returnare intra in sarcina clientului, iar returnarea se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsul trebuie sa fie predat la sediul nostru din Strada 13 Decembrie nr 94A (Yolans), Brasov, telefon 0721 600 138. Pentru ca returnarea sa fie completa, este absolut necesara inapoierea produsului impreuna cu o copie a certificatului de garantie si a facturii fiscale. Pierderea documentelor va atrage intarzieri privind restituirea contravalorii produselor, pana la finalizarea situatiei.

Procedura de returnare a produselor este supusa unor termene si conditii minimale. In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc), Plastikmania.ro isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.

Scopul nostru este confort si satisfactie 100%: comanda, livrare, customer service. Daca nu sunteti multumit(a) de produsul cumparat (din orice motiv), va rugam sa completati datele din acest formular si veti primi un numar de retur pe care trebuie sa-l folositi la returnarea produselor. Acest numar va fi folosit ulterior in orice comunicare legata de returnarea produselor. Promitem sa facem totul pentru a-ti indeplini cerintele!

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.